IIK - Mikä meno! -lasten liikuntavuoro

Tältä sivulta löydät Saimaa Stadiumilla tulevaisuudessa järjestettäviä tapahtumia ja lisätietoja niistä. 

Huomioithan, että esimerkiksi yksityiset tapahtumat, vakiovuorot ja yksittäiset hallivaraukset
eivät näy kalenterissa.
Tarvittaessa olethan yhteydessä Saimaa Stadiumin infoon, puh. 020 7699 099. 


IIK - Mikä meno! -lasten liikuntavuoro

Mikkelin kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä maksuton liikuntavuoro. 

IIK! -mikä meno lastenliikuntavuoro 

IIK! Mikä meno –lasten liikuntavuoro Saimaa Stadiumilla tiistaisin klo 14-16 loka-joulukuussa 6.10.-8.12.  Kyseessä on 5-12 –vuotiaille suunnattu maksuton paikallisten urheiluseurojen järjestämä liikuntailtapäivä. Lapset voivat tulla vuorolle nauttimaan liikunnasta ja saamaan opastusta eri urheilulajeista! Ohjelma vaihtelee päiväkohtaisesti ja jokaisella liikuntavuorolla on aina tarjolla useampaakin erilaista aktiviteettia. Ohjelmakalenteri ja mahdolliset poikkeukset löytyvät linkin takaa kaupungin täältä!

Loppuvuoden ohjauksista vastaavat seurat ovat Brahen voimistelijat, salibandyseura Hatsina, sulkapalloseura Lob -82 ja Mikkelin NMKY (koripallo), Mikkelin voimistelijat, Mikkelin Kilpa-Veikot ja Bouncers.

Koululaiset voivat osallistua toimintaan itsenäisesti, mutta alle kouluikäisillä tulee aina olla aikuinen mukanaan. Toimintaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä pääsymaksua, vuorolle voi saapua ja sieltä voi lähteä omien aikataulujen mukaan. Bussi nro 7 kulkee Saimaa Stadiumille.

Covid-19 seurauksena ohjauksissa kiinnitetään huomiota vaadittaviin hygienia suosituksiin. Käsienpesu ja käsidesin käyttö tulee tehdä ennen ja jälkeen vuoron. Huolehditaan yhdessä ettei kukaan tule vuorolle oireisena ja noudatetaan muutenkin THL:n laatimia ohjeita.

  • 01.12.2020 - 01.12.2020

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su